torstai 4. syyskuuta 2014

Sankarit Sorateillä SyySSeikkailu.

Perinteeksi muodostunut ja nyt jo toista kertaa järjestetty Syysseikkailu tapahtui 30.8. Seikkailu tapahtui pääasiassa Muurasjärven lähistöllä, kaikki muu ajelu oli pakollista siirtymätaivalta. Kilometrejä kertyi aika tasan 650, joista parisataa taisi tulla sorapohjalla.

Ensimmäinen etappi Koti => Kokkola. Ei kerrottavaa, nopein reitti on myös tylsin.

Aamupalan ja tankkaamisen jälkeen matka jatkui kohti Kannusta, josta ajettiin entisen pikkuradan paikalle tehtyä metsäautotietä pitkin Reisjärvelle. Jos aihe kiinnostaa voit lukea lisää täältä: Eskolan metsärata

Pikkuradan varrelta.

 Reisjärveltä matka jatkui kohti Muurasjärveä. Ei tosin suorinta reittiä...

Kotajärventiellä sähkölinjojen alla.

Lonelyrider Kotajärven tiellä.

Ennen saunan lämmittämistä ajoimme vielä kierroksen Muurasjärven ympäri. Sauna sijaitsee Suurijärven rannalla entisen tukkikämpän pihapiirissä ja se on kaikkien käytettävissä. Saunaa lämmitellessä oli hyvää aikaa paistaa makkaraa ja nauttia hienosta syyskelistä.


Suurijärvi.

Kloperoa.

Saunalta ajeltiin katsastamaan Multarinmeren-Harjuntakasen suojelualueen maisemia jotka jäivät valitettavasti kuvaamatta iltahämärän ja lievän väsymyksen vuoksi. Maisemat olivat joka tapauksessa koko reissun komeimmat, mutta jos kiinnostuit, niin mene itse katsomaan. (Voisin kyllä lähteä mukaan...)

Jääkoluntieltä
Kotiinpaluu tapahtui normaalia reittiä (Kinnula-Lestijärvi-Kaustinen-Koti)


Behind-The-Scenes. Retkeily on kovaa hommaa, joskus joutuu kömpimään ojissa saadakseen hyviä kuvia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti