maanantai 12. tammikuuta 2015

Edistystä.

Vaikka blogi ei olekaan hetkeen päivittynyt on verstaalla kuitenkin tapahtunut jotain. Tankki on ollut jo kauan pakkeloituna ja hiottuna odottamassa maalausta. Jostain kumman syystä viime talvena Pegasoa varten ostamani 2k-pohjamaali oli jo kuivunut, kovetinkin vain kolisi pullon pohjalla... No onneksi hyllyssä oli primeria, tummasta väristä näkyy muutenkin hyvin onko vielä pakkeloitavaa.


Tuollainen siitä nyt sitten tuli.


Tein syylärille suojan samaan tyyliin kuin Caponordiinkin, teräsverkkolevy+sinkkipohjamaali+pintaväri+reunanauha.
Luonnossa tuo näyttää paremmalta kuin salamavalossa. Ehkä saan siitä vielä kuvan ilman salamaa.
Suoja on aika tärkeä varuste jos aikoo ajaa ilman etulokasuojaa, niinkuin minulla on ollut tarkoitus.


Olen istuskellut tuolla penkillä aina välillä ja totutellut ajoasentoon. Jouduin muokkaamaan sitä parin eri kertaa, mutta uskoisin sen olevan nyt tarpeeksi hyvä.


Tälläisenä penkki lähti verhoilijalle, aioin ensin yrittää itse ompelua, mutta ei minusta ole ompelijaksi. (Ehkä jos olisi hieman aikaa harjoitella ja jaja...)
Pintaan tulee mustaa aitoa lehmännahkaa, keinonahka olisi varmasti helpompi, mutta jotenkin tuon ulkonäkö vaatii sitä aitoa tavaraa.


Pakoputki oli varsinainen Via Dolorosa. Kuvissa versio 3. Kahdesta ensimmäisestä en kehtaa julkaista kuvia, mutta tuolla mennään nyt ainakin ensi kesän ajelut.
Materiaali on ruostumatonta terästä, olen haalinut paloja pitkin pohjanmaata...
Pönttö oli haastavin löytää, lopuksi se löytyi niinkin eksoottisesta paikasta kuin motonetin hyllystä. Alunperin pakoputken jatkeena myyty tötterö oli loistava aihio äänenvaimentimelle.


Sisusta ilman villoja.


Saumat peitattuna, tämän jälkeen putki pitäisi vielä kiillottaa. Siitä lisää myöhemmin.


K100:sen virtalukko oli alunperin asennettuna etuhaarukan yläpäässä, mutta jotenkin se näytti hieman tyhmältä siellä. Sovittelin sitä moneen paikkaan, mutta tuossa näytti olevan kotonaan. Tein ensin pahvista mallin.


Sen jälkeen sama alumiinista.


Lopuksi hionta 400, 1000 ja 1500 vesihiomapaperilla, ehkä maalaan tuon kuitenkin mattamustaksi. Ehkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti